keš študentski servis
 « podjetja
  Agencije za delo  
Znesek na napotnici naj ne bo višji kot 400 EUR-ov.
 
Zavod za zaposlovanje
Zavod za zaposlovanje je nacionalna institucija za spodbujanje zaposlenosti in zaposljivosti. OE: Celje, Koper, Kranj, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Nova Gorica, Novo mesto, Ptuj, Sevnica, Trbovlje in Velenje.
več o tem»
Zaposlitev.net
Zaposlitev.net je eden prvih zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Ponujajo preko 300 prostih del, ?lanstvo za iskalce dela je brezpla?no. (ekariera, svetlakariera)
več o tem»
Moje delo
Mojedelo je novejši zaposlitveni portala. Na portalu je objavljenih preko 400 del. Moje delo je najhitreje rasto? zaposlitveni portal.
več o tem»
Adecco Slovenija
Adecco je ena vodilni svetovnih agencij za zaposlovanje. Imajo 8 poslovalnic v Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto. Objavljenih imajo približno 100 delovnih mest.
več o tem»
Manpower
Manpower ima v Sloveniji že 4 poslovalnice (Ljubljana, Maribor, Koper, Novo mesto), v kratkem jih namerava odpreti še 3 (Nova Gorica, Celje, Kranj).
več o tem»
Hill International in Dr. Pendl & Dr. Piswanger
Obe agencije za zaposlovanje sta specializirani za visoko izobražene kadre. Obe ponujata širok izbor dodatnih storitev, ki pripomorejo k u?inkovitejšemu zaposlovanju.
več o tem»
 
Hitre povezave:
» vpis v servis
» naročanje napotnic
» prosta dela
» zaposlitve
Zadnjih 5 prostih del:
POMOČ V TRGOVINI ŠENTRUPERT
1 1
1 1
1 1
1 1